ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:05 17.05


Полтавські патрульні поліцейські у центрі міста затримали неадекватних молодиків з наркотиками

Учора пізно ввечері на Майдані Незалежності затримали двох чоловіків та жінку, які поводилися неадекватно і на вимогу поліції показали шприци з наркотичною речовиною.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції Полтави, 16 травня 2016 року близько 23:00 під час патрулювання Майдану Незалежності охоронці порядку побачили трьох осіб, які вели себе неадекватно та порушували громадський порядок. Інспектори підійшли до компанії та з'ясували, що порушниками громадського спокою є два чоловіка 32 та 25 років, а також 38-річна жінка. Усі - жителі Полтави.

Під час розмови патрульні запитали, чи мають громадяни при собі заборонені предмети чи речовини. Останні не вагаючись, показали охоронцям порядку три медичних шприца, заповнених невідомою речовиною ємністю 0.9 мл, 2 мл, та 3.5 мл. За словами правопорушників, у шприцах наркотична речовина - опій ацетильований, яку вони зберігали для власного вживання.

Патрульні передали затриманих слідчо-оперативній групі Полтавського відділку поліції №1 для подальшої перевірки. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

поліція, затримання, наркотики

За темою:

  • Полтавця затримали за збут психотропів на понад 300 тисяч гривень
  • Поліцейські знешкодили мережу наркозбуту на понад 150 млн гривень
  • У полтавця вилучили понад 30 схованок з наркотиками
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.