ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:09 18.05


Уранці в Полтаві люди в масках пограбували квартиру і побили господаря

Подія сталася у будинку на вулиці Ватутіна, близько шостої ранку. Четверо осіб у масках побили господаря квартири, забрали цінності, а ввечері їх знайшла поліція.

До відділення № 1 надійшло повідомлення від мешканця іншої області, який розповів, що на нього напали в орендованій квартирі. За словами потерпілого, у двері постукали двоє чоловіків та одна жінка у масках. Невідомі побили останнього, забрали з квартири гроші, ювелірні вироби, мобільний телефон і зникли.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Працівники поліції встановили, що до скоєння нападу причетні двоє раніше судимих полтавок, віком 30 та 36 років та двоє їх спільників. 45-річний та 31-річний чоловіки в минулому також мали проблеми із законом. Зараз усі четверо підозрюваних перебувають в ізоляторі тимчасового тримання,

- розповів Сергій Махно, начальник відділення №2.

Триває досудове розслідування. Санкція статті за відкритим кримінальним провадженням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12-ти років.

поліція, пограбування

За темою:

  • У громадах Полтавщини працюватимуть шерифи
  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.