ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 18.05


За спробу вбити полтавця ножицями чоловіку призначили сім років тюрми

Сім років тюрми присудили чоловіку, який у Полтаві під дією алкоголю намагався вбити ножицями знайомого. Цікаво, що нападник не зміг пригадати, як ледь не вбив товариша.

Київський районний суд Полтави виніс вирок чоловіку, який здійснив замах на вбивство. Йому призначили сім років тюрми. Потерпілий вижив, і тепер нападник має, за рішенням суду, сплатити йому 155.6 тисячі гривень компенсації.

Усе сталось вночі 28 січня в Полтаві. Чоловіки разом вживали спиртне і посварились. Тоді один із них взяв до рук ножиці і вдарив ними знайомого в груди. Завдяки допомозі сусіда, який викликав швидку та поліцію, поранений чоловік вижив.

На суді нападник частково визнав вину і сказав, що не пам'ятає, як поранив товариша. Свідок у справі зазначила, що в момент нападу була в квартирі. Вона підтвердила, що чоловік вдарив свого знайомого ножицями в груди. Сусід обвинуваченого розповів, що нападник розбудив його близько третьої години ночі та попросив викликати лікарів. Також він зазначив, що допомагав виносити потерпілого до карети швидкої.

Тож суд визнав притягуваного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (Замах на вбивство). Вирок ще не набрав законної сили, до 26 травня на нього може бути подана апеляція. Якщо вирок не оскаржуватиметься, то він вважатиметься чинним

суд, вирок, убивство, ножиці

За темою:

  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.