ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:45 10.09


Колишній полтавський правоохоронець виявився сепаратистом

У Полтаві колишнього правоохоронця затримали за сепаратизм. Антиукраїнську діяльність сепаратистського інтернет-агітатора блокували кіберфахівці Служби безпеки України у Полтаві.

Спецслужби задокументували, що деструктивні матеріали пропагандист розміщував на персональних і фейкових сторінках та в багатотисячних спільнотах у заборонених російських соцмережах.

полтава2

Сепаратистом виявився колишній правоохоронець, який наразі працює в приватній охоронній структурі Полтави.

Встановлено, що відставник брав активну участь у 15 антидержавних спільнотах із загальною аудиторією у понад 1,5 мільйона учасників. У цих групах зловмисник розміщував заклики до порушення громадського порядку, зміни меж території нашої держави, виправдовував агресію РФ на півдні та сході, підтримував ідею розподілу України та приєднання окремих регіонів до Росії.

Для підготовки антиукраїнського контенту він використовував матеріали російських пропагандистських ресурсів та сайтів російських бойовиків.

За оперативними даними, сепаратистські погляди зловмисник також намагався популяризувати серед знайомих військовослужбовців та колег по службі.

сепаратизм, затримання

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.