ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:32 19.05


На Полтавщину привозили контрабандні спирт, алкогольні напої та цигарки з Європи та Еміратів

Житель Кременчука купував спирт, ввезений поза митним контролем, виготовляв алкоголь, налагодив контрабанду напоїв з Європи та ОАЕ, а нещодавно його за це затримала поліція.

Як розповів перший заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Олег Лєднік в рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання і збуту лікеро-горілчаних виробів працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області вилучено підакцизної продукції на суму майже 600 тис грн.

Як встановлено в ході проведення слідчо-оперативних заходів, мешканець Кременчука здійснював придбання спирту, у т.ч. незаконно ввезеного на територію України поза митним контролем, та шляхом його змішування з водою і хімічними речовинами (ароматизаторами і барвниками) в орендованому гаражному приміщенні виготовляв фальсифіковані лікеро-горілчані напої, які збував населенню.

Згодом, він також налагодив поставки на заказ контрабандних лікеро-горілчаних напоїв і тютюнових виробів виробництва країн Євросоюзу та Об'єднаних Арабських Еміратів, які на територію області транспортувалися за допомогою послуг кур'єрських служб.

У ході чергової поставки зазначеної підакцизної продукції, працівниками податкової міліції з дозволу суду проведено обшуки встановлених місць накопичення, виготовлення та реалізації лікеро-горілчаних напоїв і тютюнових виробів, під час яких вилучено понад тону спирту, понад дві тони горілчаних напоїв і вин, майже 8.3 тис пачок тютюнових виробів. Загальна вартість вилученої продукції склала 582 тис грн. На даний час проводяться слідчі дії.

поліція, контрабанда, Кременчук

За темою:

  • На Полтавщині розшукують 30 тисяч чоловіків через неявку до ТЦК
  • На Полтавщині правоохоронці відкрили першу "Зелену кімнату" для роботи з неповнолітніми
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.