ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:39 19.05


Кілька кабінетів 36-ї школи в Полтаві хочуть реконструювати під дитячий садок

До серпня кілька кабінетів Полтавської ЗОШ №36 мають перетворитися на дитячий садочок з ясельною та дошкільною групами. Всього дитсадок розрахований на 24 дітей.

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому запланувало за 2 млн 648 тис 705 грн реконструювати Полтавську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №36 Полтавської міської ради під дитячий садок. Проектом передбачається перепланування кількох приміщень школи під дві групи – ясельну та дошкільну.

Усього приміщення розраховані на дев'ять дітей ясельної групи та 15 дошкільної. Відведені кабінети знаходяться у північно-східній частині будинку. Кожний із групових осередків ізольований від іншого і має окремий вхід із тамбуром. Крім того, обоє груп мають другий евакуаційний вихід, роздягальню, ігрову, буфетну, спальню, туалетну. Також заплановано улаштувати приміщення пральні.

Приготування страв для харчування вихованців дитячого садка передбачається у шкільному харчоблоку, а медичне обслуговування – у медпункті школи.

Меблі в групах підбиратимуться відповідно до зросту дітей, а спальні будуть обладнані стаціонарними ліжками. У туалетах встановлюватимуться дитячі унітази, умивальники та душові піддони. Буфетні обладнають двокамерними мийками та бачками для залишків їжі.

Будівля школи №36 розташована на вул.Агітаційній, 2, у Київському районі Полтави.

У конкурсних торгах на виконання ремонтних робіт взяли участь:

  • Приватна фірма "Корнет-2" - пропонувала реконструкцію за 2 млн 708 тис 312 грн
  • Мале приватне будівельно-ремонтне підприємство "Сула" - за 2 млн 648 тис 705 грн

Виграла тендер друга фірма, бо запропонувала меншу ціну. Хоча управління очікувало закупити послугу саме на 2 млн 708 тис 312 грн.

реконструкція, школа

За темою:

  • Реконструкція решетилівського стадіону обійдеться у 93 млн гривень
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.