ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:42 20.05


40-річного полтавця будуть судити за контрабанду наркотиків із Іспанії

Працівники прокуратури області затвердили та направили до Октябрського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 40-річного мешканця Полтави.

Він у лютому цього року з метою збуту придбав понад 18 г трамадолу (наркотичний засіб), 8 г псевдоефедрину (прекурсор) та особливо небезпечні психотропні речовини.

Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Сергій Лапоногов.

Заборонені до обігу речовини обвинувачений придбав у жителя Королівства Іспанія на ім'я Олексій, який надіслав їх на територію України у посилці з побутовими речами. Проте одразу після отримання посилки в одному з відділень компанії експрес-доставки, посилку було вилучено, а самого адресата затримано співробітниками УСБУ в області,

- розповів прокурор.

Також Сергій Лапоногов додав, що протиправні дії полтавця кваліфіковано за ч.3 ст.27, ч.2 ст.28, ч.3 ст.305, ч.2 ст.307 та ч.3 ст.311 Кримінального кодексу України. А оскільки злочин чоловік скоїв у період іспитового строку за вчинення іншого кримінального діяння, а саме за зберігання наркотичних речовин, йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

наркотики, СБУ, прокуратура, суд

За темою:

  • Полтавця затримали за збут психотропів на понад 300 тисяч гривень
  • Поліцейські знешкодили мережу наркозбуту на понад 150 млн гривень
  • У полтавця вилучили понад 30 схованок з наркотиками
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.