ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:38 20.05


Судове слухання проти полтавської мерії не відбулося

Сьогодні у Октябрському районному суді так і не відбулося судове слухання у справі апарату Полтавської міської ради до якої позивається лідер фракції "Самопоміч" Ігор Окіпнюк.

Причина позову - третя позачергова сесія, яка відбулася 28 березня. Нагадаємо, про скликання сесії міський голова Мамай оповістив за чотири дні. Відповідно і проекти рішень були опубліковані не за 20 днів, як це передбачено законодавством, а за чотири, а деякі - напередодні.

Нагадаємо, тоді три фракції виступили категорично проти проведення сесії без пояснень причин такого поспіху - це "Самопоміч", "Свобода" та "Партія простих людей Сергія Капліна". Депутати цих політсил вимагали хоча б зняти найрезонансніші питання, які стосуються виділення земель під розроблення проектної документації та розмір пайової участі великих забудовників. Незважаючи на акцію протесту у стін міськради та блокування трибуни, всі питання, які були винесені на сесію, були прийняті.

Ігор Окіпнюк, позивач у цій справі зазначив, що він, як член регламентної комісії, неодноразово вказував на порушення, проте безрезультатно. Саме тому і вирішив позиватися до суду.

Відповідач, в особі юриста міської ради Руслана Блажка, відмовився давати будь-які коментарі пресі в зазначив, що свої доводи озвучить в суді.

Проте слухання закінчилося, так і не розпочавшись. Суддя Анатолій Савченко, який веде цю справу, знаходився у дорадчій кімнаті, де готувався до винесення вироку в іншій кримінальній справі, а згідно з процесуальними норми, суддя не має права покидати цю кімнату до винесення вироку. Через це справа була знята з розгляду, інформує www.0532.ua.

суд, Мамай, мерія, Окіпнюк

За темою:

  • З приміщення дитсадка в Лубнах серез суд прибрали амбулаторію
  • Полтавець намагався контрабандою відправити у США єврейську атрибутику
  • Другий судовий позов: ексмер Полтави Мамай прагне поновитися на посаді
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.