ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:54 20.05


Міськрада хоче творити робочу групу з добудови полтавського "Еліта-центру"

Полтавська влада збираються зайнятися питанням щодо недобудови, розташованому на бульварі Боровиковського, 11. Такий проект рішення був опублікований на сайті міської ради.

Так, депутати мають намір створити робочу групу з питань добудови багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями соцпризначення на бульварі Боровиковського, 11 у Полтаві. До складу робочої групи увійдуть дванадцять чоловік на чолі з Михайлом Шевченко, першим заступником міського голови.

Будинок досі не добудований, і до сих пір не знайдено винних у зникненні 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, вісім років тому підприємство "Полтавабудінвест" пообіцяло 80 своїм інвесторам побудувати житло. З тих пір фірма спромоглася спорудити лише перший поверх. Підприємство збанкрутувало. Полтавці небезпідставно вважають, що банкрутство було навмисними. Зі своєю проблемою обкрадені люди вже не раз зверталися до влади міста, але марно. У травні 2015 року влаштували наметове містечко, і Олександр Мамай, мер, обіцяв тоді допомогти. Але далі слів справа не пішла. Люди не опускали рук і самі знайшли інвестора, який погодився безкоштовно добудувати висотку. Але влада Полтави висловилися проти, інформує "Коло".

будівництво, Боровіковського, депутати, міськрада

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.