ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 20.05


Ще одного керівника комунального підприємства Полтави викрили у конфлікті інтересів

Полтавською місцевою прокуратурою складено та направлено до суду протоколи про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, передбачені ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП, стосовно колишнього керівника комунального підприємства Полтави.

Установлено, що директор одного з комунальних підприємств міста Полтави, всупереч вимогам ст.28 Закону України "Про запобігання корупції" не вжив заходів щодо недопущення виникнення та врегулювання реального конфлікту інтересів та, навпаки, у подальшому прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Так, згідно з наказами "Про преміювання працівників" упродовж 2015 року директором комунального підприємства Полтавської міської ради премійовано власну дружину та самого себе.

Указані накази "Про преміювання працівників" підписано особисто директором комунального підприємства.

Про вказаний факт реального конфлікту інтересів своє безпосереднє керівництво Полтавської міської ради директор підприємства не повідомляв, а навпаки продовжував вчиняти дії в умовах конфлікту інтересів.

У травні 2016 року протоколи про вказані порушення направлено до одного з місцевих судів міста Полтави для розгляду по суті.

премія, міськрада, конфлікт

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.