ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:30 10.10


Рятувальник із Полтавщини отримав контузію після вибуху автомобіля 

В Луганській області під час гасіння пожежі підірвався на невідомому вибуховому пристрої пожежний автомобіль. Постраждали два працівники із місцевого лісово-мисливського господарства та полтавський рятувальник.

І з’явилася інформація про стан здоров’я рятувальника із Полтавщини.

Він почуває себе добре та має оптимістичний настрій, написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб.

Нагадаємо,  9 жовтня, під час гасіння пожежі в районі с. Болотенне Станично-Луганського району Луганської області внаслідок наїзду автомобіля лісового господарства на невстановлений вибухонебезпечний предмет відбулася детонація, внаслідок чого отримав контузію пожежний-рятувальник з Полтавщини та два працівника ДП «Станично-Луганське ДЛМГ».

У результаті вибуху травмовано водія пожежного автомобіля Водомир Дзюбенко, майстра лісу Станично-Луганського лісництва Романа Кравцова народження та співробітника ДСНС - Володимир Мазур.

Постраждалих у важкому стані доставлено до Станично-Луганської районної лікарні. Пожежний автомобіль ремонту не підлягає, повідомила прес-служба Держлісагентства.

 

 

рятувальник, вибух

За темою:

  • У двох громадах Полтавщини лунають постріли та вибухи
  • На Полтавщині планують знищити вибухонебезпечний предмет
  • Полтавець помер від вибуху невідомого предмета
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.