ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 20.05


Із "Ворскли" можуть піти нападник і воротар

У голкіпера полтавської "Ворскли" Станіслава Богуша та форварда Олександра Ковпака спливають терміни дії угод із клубом. На цей момент їх не продовжили - і футболісти, ймовірно, залишать Полтаву.

Юридично обидва гравці ще залишаються виконавцями полтавської команди і фактичного прощання з колективом не відбулося, однак термін дії контракту Станіслава Богуша спливає наприкінці цього місяця, а в Олександра Ковпака - наприкінці наступного. Клуб поки не продовжив угоди з цими футболістами. Вони, у свою чергу, імовірно, підшукуватимуть собі нові клуби.

Нагадаємо, що Артем Громов, у якого також закінчився термін дії контракту, кілька днів тому заявив, що має низку пропозицій від інших клубів, а Арменд Даллку вирішив завершити кар'єру футболіста.

Натомість, ворскляни виявлять інтерес до голкіпера "Волині" Богдана Шуста, який після розпаду луцького клубу залишається в статусі "вільного агента". Шусту 30 років, його зріст - 189 сантиметрів. Особливо відзначимо чотири матчі воротаря у складі національної збірної України.

спорт, футбол, Ворскла, Богуш, Ковпак

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.