ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 01.11


Ворскляни зазнали прикрої поразки у Львові. ВІДЕО

Футболісти "Ворскли" програли у гостях календарний матч чемпіонату України одному з аутсайдерів ліги - "Львову", не реалізувавши пенальті на останній хвилині зустрічі.

Львів — Ворскла - 1:0

Гол: Нич 27.
Ворскла: Різник, Яворський, Чеснаков, Якубу, Пердута, Скляр, Челядін (Щербак 46), Ребенок (Кравчук 72), Кане, Кулач (Пешич 23), Степанюк (Васін 82).

На 90+8 хвилині Кане не реалізував пенальті (воротар).

"Ворскла" зазнала першщої поразки в сезоні. Гості більше володіли м'ячем, але цього було замало - ударів бракувало. А "Львів" свій шанс використав - Назарій Нич на 27-й хвилині отримав пас від партнера, обійшов Чеснакова та Челядіна і влучно пробив — 1:0.

Полтавці мали велику перевагу і в другому таймі, але реалізувати її не змогли. Іноді захоплення атакою оберталося небезпечними контрвипадами львів'ян. Так, на 59-й хвилині Казлаускас виходив сам на сам із Різником - переможцем дуелі вийшов полтавський воротар.

Розв'язка наступила у компенсований час. М'яч потрапив у руку Міхоубі на 97-й хвилині і арбітр Ігор Пасхал після консультації з ВАР призначив пенальті. Та Ібрахім Кане не зміг переграти молодого голкіпера ФК "Львів" і врятувати гру для своєї команди.

Статистика матчу 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.