ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:21 22.05


Дмитро Янчук переміг на етапі Кубка світу з веслування

22 травня у Дуйсбурзі (Німеччина) на етапі Кубка світу з веслування на каное та байдарках спортсмени Полтавщини виступили у трьох фіналах, за підсумками яких завоювали три медалі - золоту та дві срібні!

Золоту медаль етапу Кубка світу на каное-двійці (1000 метрів) виборов Дмитро Янчук - разом із львів'янином Тарасом Міщуком. Двійка українців фінішувала першою з результатом - 3 хвилини 29,574 секунди. Минулого року Янчук і Міщук були призерами чемпіонату світу на цій дистанції.

Збірна України на каное-четвірці, у складі якої виступали полтавці Денис Камерилов та Едуард Шеметило - разом із Віталієм Вергелесом та Денисом Коваленком, завоювала "срібло" етапу Кубка світу на 200-метрівці з результатом - 35,035 секунди. У фіналі українці програли тільки збірній Білорусі (34,979 сек.).

Жіноча збірна України на байдарці-четвірці, в якій веслувала полтавка Марія Кічасова - разом із Марією Повх, Анастасією Тодоровою та Інною Грищун, також завоювала "срібло" етапу Кубка світу на 200-метрівці - 35,115 секунди. Тут українок також випередила збірна Білорусі (34,842 сек.).

 

 

 

спорт, веслування, Янчук

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.