ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:35 22.05


Кива виявив бажання працювати в парламенті

Ілля Кива, екс-начальник департаменту по боротьбі з наркозлочинністю, буде балотуватися до Верховної Ради по одному з семи вакантних мажоритарних округів.

Про це нам повідомило джерело у Міністерстві внутрішніх справ України. Сам Ілля Кива не спростував цю інформацію, але і не підтвердив.

Найближчим часом ви дізнаєтеся всю інформацію про те, що я буду робити і ким буду. У будь-якому випадку, наскільки я знаю, навіть для участі в кампанії мені не обов'язково звільнятися з Міністерства внутрішніх справ

- сказав він у розмові з кореспондентом "Країни".
Нагадаємо, в кількості мажоритарних округів, які в силу різних причин залишилися без свого представника в парламенті, наразі входять: №151 (Полтавська область), №23 (Волинська область), №27 (Дніпропетровськ) і №114 (Луганська область) і №183 (Херсонська область), №85 (Івано-Франківська область), №206 (Чернігів).
Раніше очільник МВС Арсен Аваков заявив, що Ілля Кива залишає пост глави департаменту по боротьбі з наркозлочинністю і переходить на роботу в службу з питань ветеранів АТО при МВС.

Нам стало відомо, що Кива, ймовірно, балотуватиметься не на Полтавщині, а на Херсонщині, де свого часу працював. Про це з посиланням на власні джерела повідомляють "Херсонські Вісті". За словами співрозмовника цього видання, Кива балотуватиметься в Раду як самовисуванець. Офіційне оголошення Іллі Киви про наміри йти в Раду буде озвучене наступного тижня. Крім Іллі Володимировича на вибори по 183-му округу (частина міста Херсон і Білозерський район) має намір іти голова облради Андрій Путілов, який раніше вже обирався нардепом по даному округу.
Нагадаємо, що Ілля Кива свого часу обіймав посаду заступника начальника УМВС у Херсонській області з питань громадської безпеки. І саме звідти в жовтні 2015 року був призначений керівником нового Департаменту протидії наркозлочинності.

політика, Кива, Аваков, вибори

За темою:

  • ГУР: полтавця Киву ліквідувала СБУ
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.