ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:00 13.11


У Кременчуці відкрили простір Бізнес-інкубатора

У Кременчуці відзначили відкриття фізичного простору Бізнес-інкубатора. Відтепер у місті з'явилася прекрасна можливість у спільноті займатися розвитком власної справи.

Відтепер у підприємливих, креативних, ініціативних кременужан є власний новий простір.

Обмін досвідом, навчання, бізнес-тренінги, короткі мітапи, ментори, круглі столи, конкурси грантів, співфінансування, пошук інвестора - саме цим відтепер буде займатися бізнес-інкубатор.

Протягом останнього року бізнес-інкубатори почали з’являтися в українських містах, створюючи сприятливе середовище для розвитку підприємницької діяльності.  

Громадська організація «Інша Жінка», що опікується розвитком жіночого підприємництва, минулого року подала проект зі створення бізнес-інкубатору з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці на участь у конкурсі Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) і виграла його.

Проект «Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив в Кременчуці» – це нова за своїм форматом та інноваційна для Кременчука установа, яка буде опікуватися розвитком та масштабуванням мікро-, малого та середнього бізнесу з акцентом на жіноче підприємництво.

Яка мета проекту?

Створити кластер соціально-активних жінок, які самостійно приймають рішення та вміють співпрацювати, шляхом надання інструментів для досягнення економічної та фінансової самостійності, збільшення частки працюючих жінок та створення додаткових робочих місць через розвиток й популяризацію жіночого підприємництва та менторства в регіоні.

Які завдання проекту?

  1. Популяризувати жіночий бізнес у Кременчуці.
  2. Адаптувати курс бізнес-освіти для жінок та провести безкоштовне навчання основам ведення власної справи.
  3. Створити перший у місті бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив, який стане місцем отримання знань, допомоги, пошуку ділових партнерів та власного розвитку.
  4. Налагодити співпрацю між підприємцями за стратегією Win-Win

Хто координує реалізацію проекту у Кременчуці?

Юлія Цибульська – Інша Жінка, випускниця та Амбасадорка програми інноваційного підприємництва та освіти в Україні (MASHAV, Ізраїль). Засновниця освітнього хабу «Інша Освіта» та ІТ-агенції UNIYA, голова ГО “Інша Жінка”

Ганна Тимофієнко – Інша Жінка, 10 років займається бізнесом, власниця та керівник салонів краси, чотирьох торгівельних марок, бізнес-тренерка, менторка, викладачка бізнес-школи жіночого лідерства

 

простор, Кременчук, Бізнес-інкубатор

За темою:

  • Сергей Токарев объявил об инвестициях Roosh Ventures в стартап, технологиями которого пользуются Tesla и Cisco
  • Путеводитель по регистрации компании в США и открытию бизнеса в Болгарии
  • На Полтавщині пустять з молотка спирткомбінат
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.