ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:12 23.05


П'яний водій заявив про зникнення авто - і поїхав на ньому

21 травня на службу 102 надійшло повідомлення про викрадення автомобіля. Заявник розповів, що 20 хвилин тому залишив свою Skoda Felicia на вулиці Ціолковського, а коли повернувся - автомобіль зник.

Працюючи за орієнтуванням, правоохоронці помітили схожий автомобіль в районі пивзаводу. Зупинивши Skoda Felicia, патрульні встановили, що водій знаходиться в стані алкогольного сп'яніння.

Показники алкотестера перевищували норму більш, ніж в 12 разів - 2.49 проміле алкоголю (норма 0.2). Інспектори з'ясували, що 28-річний чоловік не має водійського посвідчення і є власником цього автомобіля.

Виявилося, що перебуваючи в стані сп'яніння, водій повідомив про викрадення транспортного засобу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення мети такого повідомлення.

Патрульні поліцейські на цього громадянина склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) та постанова у статті 126 КУпАП (керування без відповідних документів).

Крім цього випадку, кременчуцькі патрульні за одну ніч, з 21 на 22 травня, зафіксували 6 випадків керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння. На всіх нетверезих водіїв склали протоколи за статтею 130 КУпАП.

поліція, Кременчук, п'яний

За темою:

  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.