ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:45 03.12


"Олімпія" зі скандалом виграла Кубок області з футболу

Сьогодні у Кременчуці відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Полтавської області з футболу-2020. У боротьбі за трофей зійшлися СК "Полтава" та "Олімпія", срібний призер та чемпіон області. Суддівство матчу виявилося відверто скандальним і упередженим.

 

СК Полтава — Олімпія - 0:1

Гол: Бурляй 90+3.
СКП: Тельнов, Підлепич (Собко, 59), Томенко, Чижов, Савенков, Пономаренко, Даниленко, Горжуй, Місяйло (Червонцев, 65), Куімов, Кірпіченко.

Головний тренер - Володимир Сисенко.

Олімпія: Казаков, Світличний, Малик, Богомаз, Ковтун, Рудченко (Бажан, 46), Фабунмі, Субочев, Радченко, Співак (Бурляй, 70), Кунєв.

Головний тренер - Олександр Кулик.

Фінальний матч розіграшу Кубка Полтавщини з футболу, який мав стати святом та окрасою аматорського сезону, завершився скандалом. На останній хвилині гри, вже у компенсований час, "Олімпія" забила єдиний у матчі гол, але при цьому грубо порушивши правила під час своєї атаки. Арбітр із Кременчука Віктор Чернишов гру не зупинив і Вадим Бурляй приніс своїй команді перемогу. Це той самий Чернишов, якого тренер "Олімпії" Олександр Кулик під час останньої зустрічі суперників у Полтаві на весь стадіон "крив" словами, які дітям чути не можна. Подіяло?

Гості з Полтави у підсумку на церемонію нагородження не вийшли і їх можна зрозуміти — весь матч суддівська бригада відверто допомагала і без того сильній "Олімпії". Зокрема, не призначила пенальті у ворота Казакова після того, як у штрафному майданчику збили Олега Червонцева. Чи тішить така перемога душу Тетяни Ситник, президента клубу, та його головного тренера Олександра Кулика - питання риторичне. А СК "Полтава" тим часом відмовився від участі у грі за Суперкубок області через те що організатори змагань - АФП - не в змозі забезпечити якісне та неупереджене суддівство поєдинків за участі команди із Савинців.


 

спорт, футбол, аматори

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.