ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:04 24.05


У Полтаві патрульні переслідували викрадений автомобіль

24 травня близько 2-ї години ночі під час патрулювання на вулиці Південній у місті Полтава екіпаж помітив автомобіль Chevrolet Aveo чорного кольору, який рухався у темну пору доби без ввімкненого світла фар.

Патрульні поліцейські за допомогою червоного та синього кольору проблискових маячків подали сигнал про зупинку транспортного засобу. Водій проігнорував вимоги патрульних та збільшував швидкість машини. Охоронці порядку розпочали переслідування. Під час "перегонів" водій автомобіля неодноразово створював небезпеку для інших учасників дорожнього руху, бо продовжував рух без світлових приладів та на великій швидкості. Рухався у напрямку виїзду з міста на трасу Київ-Харків.

Інспектори переслідували Chevrolet Aveo близько 45 хвилин, доки у селі Терешки по вулиці Річковій водій машини, не впоравшись із керуванням, з'їхав у кювет та скоїв наїзд на дерево на дворовій території.

Учасники дорожньо-транспортної пригоди отримали тілесні ушкодження.

Інспектори викликали швидку медичну допомогу. З8-річний водій від госпіталізації відмовився, а 37-річного пасажира госпіталізували до медичного закладу. Обоє чоловіків мешканці Полтави.

Коли охоронці порядку перевірили державні номерні знаки машини за наявними базами даних, то з'ясувалося, що транспортний засіб перебуває у розшуку. Заволоділи ним прямо у центрі Полтави 24 травня близько 1-ї години ночі. Як пізніше пояснили чоловіки машину викрали, щоб покататися.

поліція, угон

За темою:

  • У громадах Полтавщини працюватимуть шерифи
  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.