ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:00 17.12


Підпал: оприлюднили відео початку пожежі в екскінотеатрі Котляревського

На відео потрапив початок задимлення у екскінотеатрі Котляревського - історичній будівлі дворянського зібрання. Спочатку молодик розкидає речі та ламає техніку в будівлі.

Згодом на відео видно і пожежників.

17 грудня на youtube-каналі видання 0532 опублікувало відео ймовірного підпалу історичного приміщення.

Час зйомки -  від третьої до четвертої години ночі 9 грудня. Частина кадрів на відео вирізана. За словами представника компанії "Старнайт", запис нададуть поліції.

У коментарях полтавці зазначають, що саме тіло цього молодика з відео потім знайшли на згарищі будівлі.

Нагадаємо, 9 грудня вночі до будівлі Полтавського дворянського зібрання прибули співробітники охоронної фірми «Явір-2000» — в закладі «Терраса.Територія м'яса» спрацювала сигналізація.

Охоронці не побачили нічого підозрілого, а згодом почули всередині гучний звук. Потім вогонь охопив заклад.

Дзвінок про пожежу надійшов до рятувальників о 4:30 ранку. До гасіння пожежі задіяли 14 одиниць техніки та 56 людей особового складу.

О 9:15 пожежа була локалізована.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі, за статтею № 270 – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Згідно зі статтею, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

На місці пожежі в будівлі екскінотеатру Котляревського ідентифікували загиблого, це — місцевий хлопець, 1993 року народження.

Згідно з рішенням міської комісії ТЕБ і НС по периметру пошкодженої після пожежі будівлі встановили тимчасову огорожу та охорону.

Збитки підприємців через пожежу в екскінотеатрі Котляревського — приблизно 100 мільйонів гривень. За ці кошти підприємці раніше відремонтували будівлю, вентиляцію та опалення.

пожежа, відео, підпал, дворянське зібрання

За темою:

  • Полтавка загинула під час пожежі
  • Вночі у Крюкові під час пожежі в будинку евакуювали людей
  • На Полтавщині горів дачний будинок
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.