ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:28 24.05


Полтавські гандболісти не дограли сезон. Через борги

В останніх трьох матчах сезону в Суперлізі аутсайдеру - клубу "Динамо-Полтава" було зараховано технічні поразки - 0:10. Команда Олександра Горського достроково завершила чемпіонат через величезні борги.

Федерація гандболу України вирішила достроково припинити участь полтавців у Суперлізі. Свій останній матч динамівці зіграли 8 травня у Запоріжжі. У матчах, які залишалося провести - проти ЗНТУ-ЗАС, ЦСКА та "Мотора" - полтавцям зарахували технічні поразки - по 0:10. Таким чином, наші земляки фінішували на останньому, сьомому рядку турнірної таблиці всього з двома набраними у чемпіонаті очками.

Екс-чемпіони країни та колишні учасники кваліфікації Ліги чемпіонів наразі опинилися на межі. Бути чи не бути клубу - головне питання дня. За словами багаторічного очільника динамівського клубу Олександра Кобізького, надія на існування колективу є тільки в одному випадку - якщо гандболістам допоможе обласна влада.

У цьому сезоні ми не змогли заплатити навіть внесок за участь у змаганнях. Відповідний комітет ФГУ прийняв рішення, зважаючи на наші фінансові проблеми, не застосовувати до клубу штрафних санкцій. Якщо знайдемо гроші - за нами все ж таки залишать місце у Суперлізі на наступний сезон

 - сказав Олександр Кобізький у розмові з нашим кореспондентом.

Безгрошів'я динамівців стало хронічним після смерті президента клубу Івана Матієшина у 2013 році. Він свого часу вкладав значні кошти у розвиток клубу - у Полтаві грали найкращі українські гравці і навіть російські легіонери з пристойними контрактами. Бюджет "Динамо-Полтава" зразка чемпіонського сезону сягав, за оцінками експертів, позначки у мільйон доларів США.

Проте, якщо влітку гроші для повноцінного існування клубу знайти не вдасться, 2016 рік може стати для "Динамо-Полтава" останнім у його історії...

спорт, гандбол

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.