ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:52 25.05


Футболісти "Ворскли" до нового сезону готуватимуться у Словенії

Полтавська "Ворскла" оприлюднила графік підготовки під час літнього міжсезоння. Плани біло-зелених стабільні - вже кілька років поспіль влітку команда два тижні працює на тренувальному зборі у Словенії.

Наразі футболісти полтавського клубу перебувають у відпустці. Як повідомляє прес-служба ворсклян, гравці основи і дублери зберуться у Полтаві 13 червня і після медичного обстеження розпочнуть роботу у втягувальному циклі. Два тижні команда працюватиме вдома, а 30-го червня підопічні Василя Сачка вирушать на навчально-тренувальний збір на вже звичне місце - до Словенії, де планують провести три контрольних матчі.
Старт ворсклян у Лізі Європи припадає на матчі третього кваліфікаційного раунду турніру, які відбудуться 28 липня і 4 серпня. А 15 липня відбудеться жеребкування цього етапу змагань - і ми дізнаємося ім'я першого суперника команда Сачка в цьому турнірі.
Щодо можливої втрати Артема Громова, то з'явилася інформація про те, що контракт гравця завершується не в червні, як повідомлялося раніше, а в грудні цього року. Тому "Ворскла" претендує на компенсацію, сума якої не влаштовує київське "Динамо", яке зацікавлене у гравцеві. Наразі тривають переговори між клубами, які повинні поставити крапку у трансфері Громова. Також поки що залишається на своїй посаді генеральний директор клубу Дмитро Яворський.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Громов

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.