ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:02 26.05


Наталія Мироненко завоювала "бронзу" дефчемпіонату світу з шахів

У Єревані (Вірменія) завершився шостий жіночий світовий дефчемпіонат (для спортсменів з вадами слуху) із шахів, за підсумками якого Наталія Мироненко з Миргорода завоювала бронзову медаль.

Цю світову першість, яка відбувалася в Єреванському Палаці шахів імені Тиграна Петросяна, офіційно відкрив президент ФІДЕ Кірсан Ілюмжинов.

У жіночій першості десять учасниць грали турнір в одне коло - дев'ять турів. Наталія Мироненко здобула сім перемог над: Ольгою Лагутіною (Росія), Світланою Гончар (Україна), Ніною Жуковською (Казахстан), Еглє Марцинкевічене (Латвія), Альоною Михальонок (Білорусь), Іолантою Болліжер (Швейцарія) та Хаярпі Евоян (Вірменія). Зіграла одну нічию - з новою дефчемпіонкою світу Тетяною Баклановою (Україна). У передостанньому, восьмому турі Наталія Мироненко, яка до того була одноосібним лідером, зазнала єдиної поразки - від Ольги Герасимової (Росія), яка згодом за додатковими показниками стала срібною призеркою.

Підсумкове становище призерів жіночого дефчемпіонату світу: Тетяна Бакланова (Україна) - 8.0 очка, Ольга Герасимова (Росія) і Наталія Мироненко (Україна) - по 7.5 очка.

спорт, шахи

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.