ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:11 26.05


Кременчуцький краєзнавчий музей хочуть відремонтувати за 5.7 мільйона гривень

У Кременчуці хочуть за 5.7 мільйона гривень провести реконструкцію Краєзнавчого музею. Було оголошено тендер на закупівлю будівельних робіт, але конкурсні торги відмінили.

Комунальне виробниче підприємство "Кременчуцьке міське управління капітального будівництва" оголосило тендер на реконструкцію будівлі Кременчуцького краєзнавчого музею. На ремонт з коштів місцевого бюджету планували виділити 5 мільйонів 758 тисяч 531 гривню 20 копійок. Однак закупівлю будівельних послуг відмінили - на участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій.

Планувалося, що опоряджувальні, облицювальні, оздоблювальні та інші будівельні роботи проводитимуться з червня до грудня 2016 року. Під час реконструкції мали б пошпаклювати та пофарбувати стіни і стелі, поставити металопластикові вікна, установити металеві двері, утеплити зовнішні стіни, установити металеві огорожi та багато іншого. Гарантійний строк якості закінчених робіт, протягом якого переможець тендеру зобов'язаний усувати своїм коштом недоліки та дефекти виконаних робіт, мав би бути п'ять років.

Якщо вже були розроблені вимоги та планувалося виділити кошти на реконструкцію Краєзнавчого музею в Кременчуці, то припускаємо, що управління повторно може оголосити тендер.

тендер, музей, Кременчук

За темою:

  • Поліція перевіряє правомірність закупівлі військової амуніції в Полтаві
  • На ремонт полтавських вулиць оголосили одинадцятимільйонний тендер
  • Зелений покіс: косити полтавську траву довірили фірмі з трьома працівниками
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.