ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:00 01.02


Облрада не планує віддавати "Полтававодоканал" місту

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань ЖКГ відзвітував про свою діяльність генеральний директор КП ПОР "Полтававодоканал" Василь Воротинцев. Йшлося і про питання підпорядкованості підприємства.


Василь Воротинцев, генеральний директор КП ПОР «Полтававодоканал» заявив, що підприємству вдалося починаючи з 2017 року зменшити кількість збитків.

У 2017 році битків було 70 мільйонів гривень, у 2018 - їх було 40 млн., в 2019 - 30 млн. І в 2020 році збитків на 7 млн грн. А наступного року планують вже беззбиткову роботу, - сказав він.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко відзначив, що у роботі «Полтававодоканалу» є позитивні досягнення, зокрема, щодо зменшенні заборгованості.

Щодо розмов про передачу «Полтававодоканалу» у власність міста, то Олександр Лемешко каже, що облрада — проти, і наразі такі думки недоречні.

Адже варто лише згадати долю комунального підприємства "МШЕД", яку тодішні керманичі міста знищили.

Додамо, що перехід «Полтававодоканалу» з обласного підпорядкування в комунальну власність Полтавської міської громади ініціював Олександр Мамай, міський голова Полтави, на зустрічі з депутатами під час презентації та обговорення бюджету на 2021 рік.

Полтава – це єдине місто, обласний центр, де водоканал належить обласній раді. ..одностайна є підтримка, звернутися до депутатів обласної ради про передачу «Полтававодоканал» на територіальну громаду, тим паче в мене є інформація, що декілька років юридична адреса «Полтававодоканалу» була в Решетилівці і туди сплачуються всі податки

– заявив очільник міста.

комуналка, Полтававодоканал, звіт

За темою:

  • "Міськсвітло" заощадило 1,2 млн гривень на обслуговуванні системи спостереження
  • Полтавцям установлять багатотарифні лічильники світла
  • Ремонт: у Полтаві відсутнє водопостачання на деяких вулицях
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.