ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

00:31 27.05


У Кременчуці потонув 13-річний хлопець

Перехожий дізнався про те, що трапилося на Дніпрі від групи наляканих підлітків. Діти розповіли чоловікові про те, що під час купання зник їх 13-річний друг. Чоловік зателефонував у поліцію.

Повідомлення про трагічну подію надійшло на лінію 102 Кременчуцького відділу поліції 26 травня близько 17:00 від перехожого, який дізнався про те, що трапилося від групи наляканих підлітків. Діти розповіли чоловікові про те, що під час купання зник їх 13-річний друг.

На місце події оперативно виїхали рятувальники і співробітники поліції. Дістати з води хлопця рятувальникам таки вдалося, однак він був уже без ознак життя.
13-річний учень одного з навчальних закладів Крюківського району міста разом із друзями пішов купатися на берег Дніпра в районі однієї з човнових станцій на набережній Лейтенанта Дніпрова.

Ввечері на місці події працювали слідчі 1-го відділення Кременчуцького відділу поліції. Тіло загиблого хлопця направили на судово-медичну експертизу. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Правоохоронці звертаються до батьків з проханням роз'яснювати дітям правила поведінки на воді і контролювати відпочинок дітей особливо зараз, коли неповнолітні будуть перебувати на літніх канікулах.

трагедія, діти

За темою:

  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • ДТП під Кременчуком: загинув водій, ще п'ятеро людей травмовані
  • У кременчуцькому морзі несподівано "ожила" бабуся
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.