ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:05 27.05


Центр зайнятості твердить, що навчив шість тисяч безробітних

Цього року в Полтавській області 5.8 тис безробітних пройшли професійне навчання. Про це УНН-Центр повідомила керівник відділу статистики та прогнозування Полтавського обласного центру зайнятості Жанна Хорольська.

Із початку року і до сьогодні у області професійне навчання охопило 5.8 тисячі безробітних осіб. Варто сказати, що це досить суттєва допомога для населення у пошуці роботи, адже рівень працевлаштування після проходження навчання склав 87.7 відсотка,

- повідомила Ж.Хорольська.

Професійне навчання зареєстрованих безробітних за робітничими професіями здійснюється за професіями, наведеними у Державному переліку професій з підготовки кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах.

У випадку, якщо безробітна особа, яка потребує проходження професійного навчання, має обмежені фізичні можливості, то навчання організовується згідно з рекомендаціями медико-соціальної експертної комісії.

У разі, якщо такі безробітні потребують особливих умов для професійного навчання з урахуванням індивідуальних програм реабілітації, адаптованих навчальних місць, їхнє професійне навчання організовується у навчальних закладах, де створені для цього відповідні умови.

безробіття, навчання, Хорольска, Центр зайнятості

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.