ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:25 27.05


У Кременчуці за ніч затримали чотирьох п'яних водіїв

Кременчуцькі патрульні за нічну зміну зафіксували чотири факти керування автомобілем у нетверезому стані, повідомили УНН-Центр в управлінні патрульної поліції Кременчука.

Так, патрульні зупинили автомобіль "ВАЗ-2106". Підставою для зупинки стало те, що водій транспортного засобу порушував правила дорожнього руху. Підійшовши до автомобіля, інспектори з'ясували, що 33-річний водій не має документів на право керування транспортом. За зовнішніми ознаками було видно, що водій був у стані алкогольного сп'яніння. Від обстеження він відмовився. На чоловіка склали адмінматеріали за статтями 130 (керування транспортом у стані сп'яніння) та 126 (керування без відповідних документів).

Також на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів патрульні зупинили автомобіль "Mitsubishi Lancer" під керуванням 33-річного чоловіка. Перевіряючи документи, інспектори помітили, що водій має ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка алкотестером це підтвердила – 1.92 проміле алкоголю. Патрульні склали на нього адмінматеріали за ст.130.

Схожий інцидент стався через кілька годин. Патрульний автомобіль зупинив водія вантажного автомобіля. Чоловік повідомив, що в центрі міста на мотоциклі їздять троє нетверезих осіб та створюють аварійні ситуації. Перевіряючи центральні дороги, патрульні побачили мотоцикліста з двома пасажирами та зупинили його. 19-річний водій мотоцикла "Alfa" мав явні ознаки сп'яніння та не мав водійського посвідчення. На юнака склали адмінматеріали за статтями 130 та 126.

Ближче до ранку на проспекті Свободи за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили "Volkswagen Golf". Під час перевірки документів у 23-річного водія виявили ознаки сп'яніння. Алкотестер показав – 1.56 проміле алкоголю. На водія склали протокол за ст.130 КУпАП.

п'яні, поліція

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У 27 громадах області працюють шерифи
  • У Кременчуці на вулиці помер 40-річний чоловік
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.