ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:58 27.05


Зареєстровано перших кандидатів на довиборах по округу №151

17 липня в Україні відбудуться проміжні вибори до парламенту у семи одномандатних округах, зокрема, й у виборчому окрузі №151, представник якого Тарас Кутовий тепер працює у Кабміні, ставши міністром АПК.

ЦВК оприлюднила імена перших зареєстрованих кандидатів у нардепи по округу №151.

Отже, хто вони?

Самовисуванець - Ольшанський Віталій Дмитрович, народився 23 травня 1969 року в селі Гиряві Ісківці Лохвицького району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Лубни Полтавської області, судимість відсутня.

Від політичної партій "Партія Простих людей Сергія Капліна" - Мамоян Сергій Чолоєвич, народився 1 квітня 1984 року в селищі Каракерт, Вірменія, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "МАЛДС ГРУП", член ППЛ, проживає в селі Наливайківка Макарівського району Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – "Партія простих людей Сергія Капліна".

Також нам стало відомо, що від "Опозиційного блоку" на цьому окрузі буде кандидувати Олександр Березнянський - перший заступник голови осередку партії у Полтавській області.

Незабаром кількість кандидатів по виборчому округу №151, напевно, почне збільшуватися у прогресії, адже висування кандидатів політичними партіями триватиме до 6 червня (закінчується за сорок днів до дня голосування), а самовисування кандидатів триватиме до 16 червня (закінчується за тридцять днів до дня голосування).

вибори, ЦВК

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.