ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 13.03


"Ворскла" вдома програла дніпрянам

У черговому турі УПЛ футболісти полтавської "Ворскли" на своєму полі несподівано для багатьох програли "Дніпру-1" тренера Ігоря Йовічевіча. Полтавці понад півгодини грали у більшості, але це не допомогло їм урятувати матч.

Ворскла — Дніпро-1 — 0:1

Гол: Довбик 40.
Ворскла: Різник, Чеснаков (Щербак, 70), Яворський, Альюн, Пердута, Скляр (Луізао, 46), Пуцлін, Кане, Тілль, Кулач (Ребенок, 77), Степанюк (Челядін, 64).
Дніпро-1: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальнок (Ді франко, 70), Ігнатенко, Назаренко (Цуріков, 59), Чуже (Адамюк, 70), Когут (Сваток, 59), Довбик (Хобленко, 89).

Полтавці в першому таймі переважали суперників із нижньої частини турнірної таблиці. Вже на другій хвилині небезпечно міг пробивати Кане, але м’яч зрізався у нього з ноги. Активно діяли на флангах Ігор Пердуда та Ібрахім Кане, непогані нагоди відкрити рахунок мали Влад Кулач Руслан Степанюк та Олексанр Скляр, але їх удари були невлучними. А забили гості — на 40-й хвилині Артем Добвик невідпорно пробив із 25 метрів —  Дмитро Різник виявився безсилим урятувати — 0:1. 

Другий тайм ворскляни провели у більшості після дуже сумнівного вилучення Дугласа. Втім, гості доволі компактно захищалися і декілька разів дуже гостро контратакували, проте м'ячів у цій грі уболівальники більше не побачили. Команда Максимова вперше цього року програла на своєму полі.

Юрій Максимов: "Першим таймом я незадоволений, у другому трохи краще було. Намагалися контролювати м'яч, тому що в першому таймі підлаштувалися під гру суперника. Бажання було, моменти створювали, але не забили. Нічого страшного. Ми вгорі програємо, тому що немає високих футболістів. Складно було пройти цю оборону".

Статистика туру, турнірне становище команд
 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.