ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:26 29.05


Вандали у Полтаві розбили три меморіальні дошки за ніч

Уночі і вранці 29 травня у Полтаві невідомі розбили три меморіальні дошки, які увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО. Поліція розшукує зловмисників.

Про перший факт пошкодження меморіальної дошки поліції стало відомо 29 травня біля другої години ночі. Мешканець Полтави виявив розбиту дошку на будівлі Полтавського національного педагогічного університету імені Короленка (вул. Остроградського, 2).
Близько 5-ї години ранку інший полтавець поінформував поліцію про пошкоджену меморіальну дошку на будівлі загальноосвітньої школи № 38 (вул. Пушкіна, 74). Її було встановлено на честь випускника навчального закладу, військовослужбовця Національної гвардії Олександра Мочалова, який загинув у 2014 році під Іловайськом.
О 7:48 у поліцію надійшло повідомлення від іще одного мешканця Полтави про розбиття третьої пам’ятної дошки учасникові АТО, встановленої на будівлі загальноосвітньої школи № 9 (вул. Шведська, 3). Дошка увічнює пам'ять про випускника школи, капітана ЗСУ Сергія Лимаря, який загинув у 2015 році на Донеччині.

За даними фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), повідомляє прес-служба обласної поліції.
Начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела заявив, що поліція докладе максимум зусиль для встановлення, осіб, причетних до скоєння цих цинічних актів вандалізму.

АТО, вандалізм, пам'ять

За темою:

  • У Полтаві пошкодили інформаційну дошку Джохару Дудаєву
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.