ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:10 30.05


У Полтаві знову судять Кернеса. Допитують свідків

У стінах Київського районного суду Полтави розпочалося чергове засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса.

У судовій залі присутні обвинувачені - мер Харкова Геннадій Кернес та його охоронці Віталій Блінник та Євгеній Сміцький. На засідання з'явився і потерпілий у справі, Сергій Ряполов, разом із адвокатами. Присутні спостерігачі ОБСЄ, передає УНН-Центр.

Протягом сьогоднішнього засідання суд продовжить допит свідків з боку обвинувачення. Сьогодні на засідання викликали представників персоналу ресторану "Макдональдс", розташованого поблизу станції харківського метрополітену "Архітектора Бекетова". Як засвідчили на попередніх засіданнях потерпілі та свідки, саме з цього закладу було викрадено активістів Євромайдану.

Нагадаємо, на минулих засіданнях було допитано народного депутата Антона Геращенка та харківського активіста Андрія Васильєва. Свідчення останнього у суді сам Г.Кернес назвав фальсифікацією справи.

Також нагадаємо, що 2 березня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури України Г.Кернесу було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

суд, Кернес, допит

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.