ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:20 30.05


На КП "Полтававодоканал" загинули дві жінки

Днями у Мильцях під Полтавою на очисних спорудах КП "Полтававодоканал" загинули дві жінки (53 і 43 років) під час очищення технологічного обладнання на колекторі.

Надзвичайну ситуацію прокоментував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Полтавської облдержадміністрації Віктор Стеблянко.

Засоби захисту у жінок були, але під час виконання цих робіт вони їх не використовували. Разом із цим під час попереднього розслідування ми з'ясували, що інструктаж із ними не проводився. Проте люди там давно працювали та все знали. Під час роботи жінки отруїлися сірководнем, втратили свідомість та загинули від подальшого впливу цієї речовини на місці

- розповів Стеблянко на апаратній нараді в Полтавській ОДА.

Керівник управління з надзвичайних ситуацій розповів, що травматизм та загибель людей під час виконання трудових обов'язків у області зріс на 45 відсотків.

Жінок знайшов співробітник о пів на дев'яту вечора в середині колектора. Були вже мертві. Чоловік подзвонив рятувальникам та в поліцію. Чому жінки порушили правила техніки безпеки і не вдягнули засоби захисту, з'ясовує слідство

- розповів речник обласної поліції Юрій Сулаєв журналістам Gazeta.ua.

загибель, Стеблянко, Полтававодоканал

За темою:

  • Під Миргородом загинув чоловік від термічних опіків
  • Протягом тижня Полтавщина на війні втратила ще сімнадцять військових
  • Під час пожежі загинула полтавка
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.