ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 11.04


"Ворскла" вдома не без проблем здолала опір аутсайдера УПЛ

11 квітня у Полтаві ворскляни взяли три очки у поєдинку з командою Анатолія Безсмертного. Але по грі гості не заслуговували на поразку, до того ж вкотре у матчах за участі біло-зелених у гру втрутилися арбітри.

Ворскла — Львів — 2:1

Голи: Кане (47), Кулач (50) — Довгий (73).

На 14-й хвилині Альваро не реалізував пенальті (воротар).
Ворскла: Різник, Пердута, Яворський, Чеснаков, Якубу (Сапай, 90+2), Скляр, Тілль, Луїзао (Альюн, 46), Кане (Челядін, 81), Кулач (Кравчук, 90+3), Степанюк.

Львів: Ільющенков, Нич, Брікнер (Довгий, 60), Бусько (Любай, 82), Грисьо (Сабіно, 82), Семенів (Ременяк, 68), Романчук, Якимець, Альваро (Ренан, 60), Чир’як, Махмутовіч.

За підсумком матчу виникло резонансне запитання, чи правильно арбітр Микола Балакін розібрався в ситуації на 13-й хвилині. Мова не про пенальті - він призначений справедливо - мова про колір картки, якою був покараний Якубу.

Захисник "Ворскли" перед власним штрафним майданчиком втратив м'яча, Максим Грисьо отримав нагоду забити гол, тож Якубу не залишалося нічого іншого, окрім як фолити у штрафному майданчика. Наджееб це й зробив. Але чи намагався зіграти у м'яч?

 - Уже не існує так званого "подвійного покарання", тобто, призначення пенальті та вилучення. Винятком є лише ситуації, коли гравець фолить у власному штрафному майданчику без намагання зіграти у м'яч, — сказав відомий суддівський експерт Мирослав Ступар. - Жовту картку не можна визнати тут справедливим покаранням. Одинадцятиметровий – беззаперечний, але Якубу очевидно перешкоджав гольовій можливості, свідомо зриваючи вихід сам на сам. Намагання зіграти у м'яч? М'яч уже був на два метри попереду Якубу, тому тут було якраз намагання не дати суперникові забити гол, а не зіграти у м'яч. Тому це пенальті і червона карточка, Балакін помилився, - сказав суддівський експерт.

Також Мирослав Іванович відзначив непрофесійну роботу асистента Дашка. Безпідставно зірвав перспективний вихід Нича на ворота на 39-й хвилині, на 79-й хвилині зірвав небезпечну атаку "Ворскли". Ну і перший гол полтавців був забитий з активним положенням "поза грою" у Кулача, який під час удару Кане стояв перед голкіпером та заважав огляду.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.