ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:57 30.05


Власник "Полтаваобленерго" отримав українське громадянство

Громадянин двох країн - Росії і Республіки Кіпр Костянтин Григоришин отримав ще й громадянство України. По спрощеній процедурі.

Відомо, що Григоришин звернувся до міграційної служби із заявою про набуття громадянства України в спрощеному порядку "за територіальним походженням" відповідно до частини першої статті 8 Закону України "Про громадянство України", в зв'язку з тим, що народився на території України. Про це повідомила Державна міграційна служба України.
Положення статті 8 Закону "Про громадянство України" не містять підстав, які б унеможливлювали отримання громадянства України за територіальним походженням. Отже, наявність будь-якого кримінального судочинства на території України або наприклад, Російської Федерації, щодо особи не є підставою для відмови в прийнятті позитивного рішення про набуття особою громадянства України за територіальним походженням.
Нагадаємо, що саме 50-річний олігарх Григоришин контролює, серед інших, підприємство "Полтаваобленерго", яке постачає електроенергію майже в усі куточки нашої області.

бізнес, Григоришин, Полтаваобленерго, громадянство

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.