ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 30.05


Дружин АТОвців безкоштовно консультує психолог

Центр соціально-психологічної реабілітації у Полтаві пропонує дружинам учасників АТО приходити на безплатні консультації з психологом та колективні співбесіди з іншими жінками, чиї чоловіки воюють чи демобілізовані.

У Полтаві Центр соціально-психологічної реабілітації учасників АТО запрошує дружин військових у дві групи – самодопомоги і терапевтичну. В групах жінки безкоштовно зможуть отримати підтримку від дружин бійців АТО, які діляться досвідом про налагодження відносин з військовими. А також зможуть проконсультуватися з психологом і отримати професійну допомогу.

Центр розташований за адресою: вул.Спаська, 10. У ньому групові зустрічі відбуваються о 18:00 по понеділках (група самодопомоги, без участі психолога) та середах (терапевтична група, з психологом). Також центр шукає волонтера, який зможе в ці дні з 18:00 до 20:00 доглядати за дітьми, доки їхні матусі перебувають на реабілітаційних співбесідах.

Спочатку я запрошувала знайомих жінок, чиї чоловіки воювали разом із моїм. А зараз вже приходять знайомі знайомих. Я як дружина учасника АТО ділюсь своїм досвідом – як ми проходили ті чи інші етапи та випробування. У групі самодопомоги немає керівника – ми просто між собою спілкуємося про наболілі питання та проблеми, виключаючи телефони, не перебиваючи і не засуджуючи. У терапевтичній групі робота з психологом також досить ефективна. Дехто відвідує постійно, хтось відвідує центр рідше. Однак кожен приходить по бажанню. Особисто мені ніхто з жінок не казав, що робота в групах їм не сподобалась

- розповіла організатор жіночої групи та дружина учасника АТО Олександра Алієва Любов.

За словами Любові Алієвої, найчастіше в жінок виникають питання про те, як допомогти чоловіку адаптуватися до соціального життя після участі в АТО. Відзначимо, що консультації проводяться з жінками, чиї чоловіки або воюють, або демобілізовані.

Кожного заняття до групи звертається за допомогою до десяти жінок. Доки дружина військового буде виявляти бажання приходити і спілкуватися про труднощі, які в неї виникають, стільки часу їй і надаватимуть підтримку.

Якщо у вас виникнуть питання щодо жіночої групи в центрі, то можете зв’язатися з її керівником Любов’ю Алієвою за номером телефону: 0667511218.

АТО, війна, допомога, Алієва, психолог

За темою:

  • Как получить стоматологическую помощь: куда лучше обращаться с возникшими зубными проблемами
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Під час пожежі у полтавській багатоповерхівці загинула людина
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.