ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:18 30.05


Бейсболісти "Полтави" вдало стартували у першості країни

У Сумах відбувся перший тур чемпіонату країни з бейсболу серед команд вищої ліги, дивізіон "Б" (підгрупа "Північ"), в якому виступає БК "Полтава".

Бейсбольний клуб "Полтава" у першому турі зустрічався з харківською командою "First Capitals" та дніпропетровською командою "Bombers".

У стартовому поєдинку з харків’янами наші земляки вже після другого інінгу були попереду - 7:2 завдяки чудовій грі на пітчерській гірці Руслана Шкуринського. У підсумку стартовий пітчер полтавців зробив шістнадцять страйк-аутів, а його команда здобула перемогу - 10:6. Найбільше очок (по два) своїй команді принесли Олег Коваленко та Ростислав Старовойтов.

Наступного дня "Полтаві" протистояли дніпропетровські "Бомберс", які напередодні поступилися сумським "Воронам" - 2:12. Виснажлива гра у суботу, мабуть, далася взнаки, про що свідчить не зовсім вдалий початок матчу для полтавців – 3:5 після другого інінгу. Проте у вирішальний момент команда Тараса Ткача проявила характер. У підсумку полтавці святкували другу перемогу – на цей раз із рахунком 21:16.

П’ять очок своїй команді приніс Сергій Ландик, а Руслан Шкуринський знову відпрацював увесь матч на пітчерській гірці, зробивши одинадцять страйк-аутів.
Після першого туру полтавці ділять першу сходинку турнірної таблиці з сумською командою "Ворони". В обох команд по дві перемоги. Наступний тур першості відбудеться 11 та 12 червня у Сумах.


Артур ЗАПЕКА, Володимир ХОМІЧ із Сум






спорт, бейсбол, БК Полтава

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.