ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:32 31.05


Полтавська область - серед аутсайдерів з упровадження енергозберігаючих технологій в комунальній сфері

На тлі підвищення тарифів на тепло, воду та світло українці шукають можливості для економії. Як би це іронічно не звучало, але замислились про енергозбереження громадяни тільки після того, як це позначилося на їхніх гаманцях.

Енергозберігаючі лампи, твердопаливні котли, лічильники обліку води, газу і світла, утеплення будинків – ось перелік того, про що зараз можна найчастіше почути у розмовах населення.

Проте енергозберігаючі технології слід впроваджувати не лише у приватних домогосподарствах, а й у комунальній сфері. Одним із способів економити, наприклад, електроенергію, є встановлення ліхтарів нічного освітлення з енергозберігаючими лампами.

Журналісти сайту "24" підготували цікаву інфографіку, де показали, який відсоток енергозберігаючих ламп на вуличних ліхтарях в українських містах. Полтавська область має показник у 14.5 відсотка та знаходиться на 20 місці рейтингу з 25-ти. Найбільше таких ліхтарів у Одеській (46 відсотків), Київській (44.9 відсотка) та у Дніпропетровській областях (43.9 відсотка), найменше – на Херсонщині (1.7 відсотка).

ЖКГ, енергія, тарифи, ліхтарі

За темою:

  • Більшість підприємств ЖКГ області мають генератори на випадок блекауту
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.