ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:42 01.06


Направлено до суду обвинувальний акт щодо водія швидкої, який скоїв ДТП

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до Диканського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо водія швидкої допомоги.

Водій "швидкої" у лютому цього року на території Диканського району скоїв ДТП. Про це повідомила прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Аліна Махно.

Досудовим розслідуванням, проведеним слідчим управлінням ГУ Національної поліції в області, встановлено, що, керуючи автомобілем "Renaut master", який належить Полтавському обласному управлінню охорони здоров'я, водій при об'їзді автомобіля "Daimler-chrysler 316" не вжив своєчасних заходів, щоб зменшити швидкість, при цьому змінив напрямок руху, не переконавшись у безпечності виконуваного ним маневру, виїхав на смугу зустрічного руху та ліве узбіччя, де допустив наїзд на автомобіль "Geely МК" і двох чоловіків,

- розповіла прокурор.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув молодий чоловік, 1976 року народження, який був єдиним годувальником у сім'ї та в якого на утриманні залишилося двоє неповнолітніх дітей. Другий пішохід, 1985 року народження, який є рідним братом дружини загиблого, отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

прокуратура, суд, швидка

За темою:

  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • На Полтавщині затримали членів злочинної організації на чолі з кримінальним авторитетом
  • Міська влада не знає, що робити з історичною будівлею екскінотеатру "Колос" у Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.