ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:50 30.05


"Олімпія" вийшла до плей-офф аматорського чемпіонату

Представники Полтавщини гідно завершили виступ у регулярному чемпіонаті країни з футболу серед аматорських команд. "Олімпія" у своїй групі фінішувала третьою, а СК "Полтава" у своїй - на п'ятій позиції.

У Пирятині, на стадіоні "Ювілейний", відбувся матч 22-го туру чемпіонату України з футболу серед аматорів між "Олімпією" з Савинців та аутсайдером - "Білою Церквою", яку тренує екс-наставник 19-річних ворсклян Вадим Мандрієвський. Тут боротьби не вийшло, хоча перший тайм "Олімпія" провалила.

Олімпія — Біла Церква — 5:0
Голи: Співак (50, 70, 73), Субочев (62, пен.), Бурляй (90).

Олімпія: Казаков (Педько, 76), Бірюк, Тарганчук (Рудченко, 28), Богомаз, Дземку (Фабунмі, 46), Момот (Співак, 46), Ковтун, Радченко, Субочев (Бурляй, 71), Стрельцов (Ситник, 71), Гриценко (Бажан, 58).

Савинці скористалися поразкою "Кудрівки" в останньому турі і фінішували третіми в групі 2. Тепер у плей-офф чемпіонату на "Олімпію" чекає найкраща команда групи 3 - "Мотор". Матчі ¼ фіналу відбудуться 5 та 12 червня.

***
29 травня на полтавському стадіоні "Локомотив" відбувся матч останнього, 22-го туру у групі 3, між СК "Полтава" та "Каховкою". Гра під акомпанемент зливи виявилася напруженою та емоційною. А єдиний м'яч, який вирішив долю протистояння, забив Дмитро Щербак.

СК Полтава — Каховка — 1:0
Гол: Щербак (33).

СКП: Тимофєєв (Тельнов, 46), Бужин (Собко, 74), Томенко, Таранушич, Даниленко (Абазов, 46), Пономаренко (Фоменко, 53), Савенков, Яременко (Зоря, 46), Щербак, Горжуй (Куімов, 46), Місяйло (Кірпіченко, 58).

Полтавці фінішували на 5-й позиції із 16-очковим відривом від переслідувачів і чекають від УАФ рішення щодо атестації клубу у змагання ПФЛ.

спорт, футбол, аматори

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.