ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:39 01.06


На Гадяччині чоловік "розжився" на 15 тисяч. Розбоєм

Суд призначив три роки позбавлення волі чоловіку, який в Гадяцькому районі напав на співробітника фірми, в якій сам раніше працював. Нападник побив бідолашного та погрожучи ножем відібрав 14823 гривні...

Гадяцький районний суд Полтавської області виніс вирок чоловіку, який майже на 15 тисяч гривень пограбував підприємство, на якому раніше працював. Нападнику призначили три роки позбавлення волі.
29 січня зловмисник вийшов увечері на "полювання", прихопивши заздалегідь ніж, гумовий кийок, рукавички, ліхтарик, балаклаву, змінний одяг та взуття.

Раніше він працював торговим представником в гадяцькому ПП "Т-Б" і був добре обізнаний із маршрутами представників підприємства. В селі Рашівка Гадяцького району він очікував на співробітника фірми, яку й запланував пограбувати. Чоловік підготувався - обрав безлюдну та глуху ділянку автодороги Миргород – Гадяч, змайстрував з гілок дерев перешкоду на проїжджій частині дороги та сховався у засідці. Однак його задум зупинити таким чином автомобіль працівника підприємства не спрацював. Споруджену ним перешкоду зруйнували машини, які рухалися в попутному напрямку. Тому потерпілий проїхав без зупинки.
Після цього зловмисник побіг на автомобільну стоянку, де мала зупинитись машина робітника. На стоянці нападник сів у авто, де, крім співробітника, сидів ще один чоловік. Пасажир автомобіля вибіг із машини, коли нападник у балаклаві приставив до горла робітника ніж. Згодом обвинувачений наказав потерпілому їхати в село Сари Гадяцького району - та по дорозі змусив викинути мобільний телефон і планшет.

Коли чоловіки дістались до тракторної бригади в Сарах, то нападник наказав потерпілому віддати йому виручку за реалізований товар, що належать ПП "Т-Б" в сумі 14 тисяч 823 гривень. Забравши гроші, грабіжник вдарив чоловіка гумовим кийком по спині та ногах. Потім змусив його сісти в машину та рахувати до ста. Тим часом нападник утік - він зателефонував своєму знайомому, попросивши його забрати з місця пригоди.

Обвинувачений устиг витратити лише 500 гривень на вечерю – наступного дня чоловіка затримали. Він в усьому зізнався та пояснив, що вчинив злочин через скрутне матеріальне становище та хворобу його бабусі. Тож суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій).
Вирок набере чинності 26 червня, якщо його не оскаржуватимуть. До цього часу обвинувачений перебуватиме під вартою.

суд, розбій

За темою:

  • Поліція затримала підозрюваних у розбійному нападі на АЗС під Кременчуком
  • Зухвалий розбій: під Кременчуком озброєні злочинці пограбували АЗС
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.