ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:45 01.06


Полтавців на "Локомотиві" переграли та побили. ВІДЕО

Останній матч першості країни з футболу серед команд першої ліги у Полтаві вийшов скандальним. Під час гри уболівальники гостей - команди з Черкас - запалювали фаєри та побили представників ФК "Полтава".

ФК Полтава - Черкаський Дніпро - 0:2

Голи: Тарасенко, 64, Сафонов, 81.

Долю матчу, в якому господарі поля не завдали жодного удару по воротах свого колишнього одноклубника Максима Кучинського, вирішили влучні постріли Тарасенка та Сафонова у другому таймі.

У підсумку гості здобули важливі для себе три очки, завдяки яким "Черкаський Дніпро" став срібним призером першої ліги сезону 2015/2016. В активі команди Ігоря Столовицького, якому допомогають тріо колишніх ворсклян - Віталій Кобзар, Олександр Полуницький і Дмитро Стойко - 55 очок. "Полтава" - десята у підсумковій таблиці (38 очок).
"Гірник-Спорт" Ігоря Жабченка свій останній матч програв у Харкові "Геліосі" та фінішував на 12 місці (33 очки).

Проте, варто повернутися до Полтави, на стадіон "Локомотив", де за грою спостерігали мер Черкас і губернатор Полтавщини, віце-президент ФФУ Лашкул і група підтримки в особі дружин та дівчат черкаських футболістів.

Зустріч не обійшлася без інцидентів. Зокрема, наприкінці матчу сталася велика неприємність: після другого забитого голу на гостьовому секторі уболівальники запалили фаєри, які полетіли на футбольний газон. Щоб уладнати ситуацію з неприпустимою поведінкою ультрас команди гостей, директор полтавського клубу Богдан Вінницький та стюарди намагалися звернутися до гостей на трибуні. Та черкащани різко сприйняли спроби вгамування пристрастей, внаслідок чого директор клубу разом із керівником стадіону "Локомотив" зазнали тілесних ушкоджень від молодиків на гостьовому секторі. Заспокоїти фанатів кинулися футболісти та працівники обох клубів (на відео - з 82-ї хвилини матчу).

Згодом у сутичку втрутилася і поліція. Конфлікт вдалося владнати, а гра продовжилася. Ймовірно, обидва клуби будуть покарані за цей прикрий інцидент. Варто відзначити, що цей поєдинок наживо транслював канал "Спорт 1".

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Уболівальники визнали Крупського кращим футболістом "Ворскли"
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.