ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:09 02.06


Слухання справи за позовом Тетяни Жабо до облради перенесено на один день

Полтавський районний суд переніс розоляд справи за позовом Тетяни Жабо до облради на 3 червня через неявку двох учасників процесу.

2 червня суддя Полтавського районного суду Анатолій Потетій ухвалив відкласти слухання справи за позовом Тетяни Жабо до обласної ради, облдержадміністрації та Центру Медико-соціальної експертизи (МСЕ). Засідання по справі має відбутися завтра, 3 червня о 10:20. Суд перенесли черед неявку юриста Департаманту охорони здоров'я Полтавської облдержадміністрації Тетяни Безпалько та представника Управління майном Полтавської облради. Вони подали клопотання про призначення розгляду справи на іншу дату.

Розглянувши клопотання Тетяни Безпалько адвокат Тетяни Жабо Валерій Курило зазначив:

Департамант охорони здоров'я Полтавської облдержадміністрації повідомляє, що представник департаменту Тетяна Безпалько з'явитися до суду не може через хворобу. Підтвержується документом, що додається.

Довідка від лікаря, на думку адвоката, не відповідала дійсності. Бо у довідці про тимчасову непрацездатність начебто зазначено: "Студенту навчального закладу І-ІV рівня акредитації".

Тобто довідка видана учню до 11 класу, а Тетяна Безпалько 1984 року народження,

- сказав захисник Тетяни Жабо.

Представик Центру МСЕ заперечив і зазначив, що дана довідка виписувалась Тетяні Безпалько через хворобу її дитини, за якою вона доглядає. Валерій Курило зазначив, що в довідці має вказуватись ця інформація, але вона відсутня.

Заслухавши думку сторін, суддя все ж ухвалив призначити розгляд справи на інший день.

Нагадаємо, що на сесії Полтавська обласна рада, аби виконати рішення Полтавського районного суду поновила Тетяну Жабо на посаді головного лікаря Центру МСЕ. Однак рада одразу ж її і звільнила. Тетяна Жабо знову звернулась до суду, аби це рішення визнали незаконним та щоб поновитися на посаді.

Жабо, суд, МСЕК

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.