ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:32 02.06


Ганна Касьянова готується до своїх третіх Олімпійських ігор

У Гьотцисі (Австрія) відбувся черговий етап - Hypomeeting - Кубка світу з легкоатлетичних багатоборств - IAAF World Combined Events Challenge, в якому виступила наша землячка Ганна Касьянова (Мельниченко).

Це був перший цьогорічний міжнародний старт Ганни, який важко оцінити однозначно - у жіночому легкоатлетичному семиборстві вона фінішувала на 15-му місці (6086 очок), але, нарешті, змогла значно підтягнути свій найслабший вид - метання списа, в якому в Австрії вона встановила свій особистий рекорд - 46 метрів 61 сантиметр.

В інших видах її результати були такими: біг 100 метрів з бар'єрами – 13,39 сек., стрибки у висоту – 174 см, штовхання ядра – 13 метрів 78 сантиметри, біг 200 метрів – 24,65 сек., стрибки у довжину – 5 метрів 82 сантиметри, біг 800 метрів – 2 хвилини 19,63 секунди.
Напевно, виступ Касьянової (Мельниченко) в Австрії можна вважати передолімпійською "розминкою", завдяки якій не слід було привертати до себе увагу суперниць. Саме за таким сценарієм у 2013 році тоді ще Ганна Мельниченко "спантеличила" всіх на чемпіонаті світу в Москві, завоювавши золоту медаль у жіночому семиборстві. Тепер же наша досвідчена землячка, яка вже виступала на Олімпійських іграх 2008 року (Пекін) та 2012 року (Лондон), продовжує підготовку до своїх третіх Олімпійських ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро. Це буде головний старт сезону, до якого, звісно, треба підійти в оптимальній формі - як кажуть, у конкретному місці і у конкретний час.
Шанувальники легкої атлетики Полтавщини з нетерпінням чекають того моменту, коли Ганна Касьянова (Мельниченко) зможе повторити досягнення іншої своєї легендарної землячки-кременчужанки Надії Ткаченко, яка у жіночому легкоатлетичному багатоборстві виступала на трьох Олімпійських іграх: 1972 року (Мюнхен), 1976 року (Монреаль) і 1980 року (Москва).



спорт, легка атлетика, Касьянова

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.