ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:09 03.06


У Полтаві п'яний водій спричинив аварію і втік із місця ДТП

Патрульним поліцейським надійшло повідомлення, що в Полтаві на перехресті вулиць Маршала Бірюзова та Тєвєлєва сталася ДТП.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "ВАЗ-2104" зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2106" під керуванням 32-річного жителя Миргорода. Після чого водій авто "ВАЗ-2104" поїхав у невідомому напрямку.

Інспектори поліції знайшли транспортний засіб, який зник із місця ДТП. Як з'ясували патрульні, 53-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав, що доза алкоголю в крові у полтавця складає 3.05 проміле.

Охоронці порядку склали на правопорушника протокол за статтями: 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 КУпАП (залишення водіями місця ДТП). Також патрульні винесли постанову за керування транспортним засобом без обов’язкового страхового полісу. На іншого учасника дорожньо-транспортної пригоди, водія автомобіля "ВАЗ-2106", теж складено постанову за відсутність страхового полісу.

аварія, ДТП, поліція

За темою:

  • Біля Кобеляк сталася розгерметизація газопроводу
  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.