ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:44 04.06


Директора одного з миргородських санаторіїв підозрюють у кримінальному злочині

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Полтавській області Нацполіції викрили у злочинній діяльності директора спеціалізованого санаторію в Миргороді. Сума збитків склала понад 1,4 мільйона гривень.

На підставі фіктивних документів на проведення робіт із бюджету було віділено кошти. Натомість роботи були виконані не в повному обсязі. Сума збитків склала понад 1,4 мільйона гривень.

Так, за проведення робіт із капітального ремонту ліфтів, реконструкції системи теплопостачання, а також закупівлі медичного обладнання керівник закладу перерахував кошти на рахунки деяких підприємств. Проте, зазначені роботи не були виконані у повному обсязі, а медобладнання - не встановлено. Втім, у актах виконаних робіт зазначено стовідсоткове їх виконання...

Наразі працівники слідчого відділення Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області повідомили посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.
Керівнику санаторію може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 4 250 до 12 750 гривень або без такого, повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

поліція, кримінал, Миргород

За темою:

  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • На Миргородщині чоловіки з'ясовували стосунки за допомогою гранати
  • На Полтавщині затримали членів злочинної організації на чолі з кримінальним авторитетом
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.