ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:00 04.06


Під Полтавою ВАЗ наїхав на трирічного хлопчика

До чергової частини Полтавського районного відділення поліції вчора надійшло повідомлення від диспетчера Центру екстреної медицини про те, що в одному з населених пунктів сталося ДТП за участі дитини.

При виїзді слідчо-оперативна група встановила, що автомобіль ВАЗ-21011, яким керував 21-річний житель Полтавського району, рухався по одній із вулиць села та скоїв наїзд на 3-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину.
Потерпілий бригадою швидкої допомоги доставлений до медичного закладу з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). За інформацією Полтавського районного відділення поліції це карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на термін до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або ж обмеженням волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років (або без такого).

ДТП, пригода, діти

За темою:

  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У Полтаві легковик збив пішохода
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.