ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:30 04.06


Лідер і футбольний чемпіон області переможця не виявили

4 червня відбулися матчі сьомого туру першості Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. Центральний поєдинок грався на Миргородщині, де лідируюча "Олімпія" (Савинці) приймала чинного чемпіона області - "Рокиту".

Олімпія — ФК Рокита - 1:1 (Рудюк 61-пен. — Гориславець 90+5). У Савинцях команди подарували глядачам справжній трилер. Незважаючи на відстань між суперниками у 5 очок, гра виявилася абсолютно рівною. До перерви кілька моментів мали гості, проте реалізувати їх не змогли. В другом таймі після удару Андрія Місяйла господарів поля, які до цього матчу не мали очкових утрат, врятувала стійка. А потім команда Олександра Кулика забила. Це Сергій Гриценко скористався помилкою захисників і воротаря рокитян Андрія Яковця, вийшов на ударну позицію і впав у штрафному майданчику гостей. Давши при цьому арбітру Дмитру Потькалу привід призначити пенальті. Удар із позначки чітко реалізував Ігор Рудюк. За 5 хвилин до фінального свистка той же Рудюк мав чудову можливість зняти усі питання щодо переможця гри, але після швидкої контратаки не влучив у ворота з семи метрів. І як це часто трапляється у футболі - настав час збирати каміння. У компенсований час шалений постріл центрбека рокитян Олега Гориславця з тридцяти метрів досяг успіху - 1:1. Бойова та закономірна нічия, яка дуже розлютила головного тренера миргородців. Олександра Кулика, який агресивно поставився до арбітражу, довелося заспокоювати навіть гравцям його ж команди...

ФК Велика Багачка — Фламінго - 2:0 (Левига-пен., Кулька-пен.). Два пенальті - два голи у Багачці. "Фламінго" продовжує дивувати невпевненим стартом.

Динамо — Фортуна - 2:2 (Ягодовський, Гришин — Галкін, Марченко).

ДЮФШ Ворскла — ФК Лубни - 3:3 (Горбунов-2, Миць — Шпигун-2, Клименко). Юні ворскляни весь час вели у рахунку, а гості щоразу знаходили сили відіграватися. Перше очко до скарбнички команди Олексія Вишневецького у турнірі.

ФК Оржиця — Колос (Лазірки) - 1:3 (Новоселецький — Богданов, Панченко, Шевченко). Блискучий старт "Колоса" мав продовження в Оржиці, де нікому не буває легко. Лазірки впевнено крокують другими у турнірній таблиці, що є чи не головною несподіванкою після семи турів.

Матч "Чайка" — "Колос" (Дмитрівка) не відбувся через неявку гостей.

Турнірне становище лідерів: 1. Олімпія - 19. 2. Колос Л - 15. 3-4. Велика Багачка, Рокита - по14. 5. Динамо - 13.

спорт, футбол, ФФПО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.