ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:13 05.06


Поліцейського травмували дзеркалом на трасі Київ-Харків

Днями у Полтавському районі, на трасі Київ-Харків, сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждав поліцейський. Він у лікарні з численними травмами.

19-річний водій, мешканець Волинської області, керуючи автомобілем "DODGE", їхав у напрямку Києва. Під час руху він не вибрав безпечної швидкості та бокового інтервалу, не впорався з керуванням та скоїв наїзд правим дзеркалом заднього виду на 31-річного поліцейського роти ДПС ГУНП в Полтавській області, який у цей час за порушення Правил дорожнього руху (перетин суцільної смуги) зупинив автомобіль "Шкода Октавія".

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, поліцейський роти ДПС отримав пошкодження внутрішніх органів, переломи ребер та був доставлений до полтавської лікарні.
Факт ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ДТП, поліція

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.