ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:34 06.06


Податкова вилучила 1750 т нафтопродуктів на 38 млн грн на міні-НПЗ

Співробітниками податкової міліції Центрального офісу були проведені обшуки на виробничих потужностях і АЗС фігурантів кримінальної справи, у тому числі й на Полтавщині.

Податківцями встановлено, що посадові особи полтавської фірми здійснювали придбання незаконно виготовлених нафтопродуктів в двох компаній, незаконно виготовляють паливо на орендованих виробничих потужностях, розташованих в Черкаській області.

Також встановлено, що на зазначеній території відбувається фактичне виробництво фальсифікованих нафтопродуктів, що отримуються шляхом використання промислового устаткування для розгону газового конденсату і нафти. Зазначена суміш надалі реалізовувалася під виглядом дизельного палива і топкового мазуту на адресу підприємств Дніпропетровської області.

Під час заходів було встановлено, що нафтопродукти, які надходили в реалізацію, виготовлялися шляхом незаконної переробки нафти і газового конденсату. Крім того, такі торгові угоди не відображалися в податковій звітності.

У результаті правоохоронцями з незаконного обігу вилучено 400 т мазуту і 1.35 тисячі тон нафтопродуктів невідомого походження, загальною орієнтовною вартістю 38 млн гривень. Також було вилучено 30 тис грн готівкою, шість печаток, десять ноутбуків, чотири жорстких диска і бухгалтерську документацію.

Відзначимо, за даними нафторинку, в с.Шрамківка (Черкаська обл.), Руденківка (Полтавська обл.) і Радушне (Дніпропетровська обл.) знаходяться міні-НПЗ.

НПЗ, АЗС, податкова

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.